iPad tastatur – eksternt keyboard til din iPad

Hvis du bruger din iPad til erhverv eller arbejde, har du sikkert bemærket, at man ikke kan skrive særlig hurtigt på tastaturet, hvis man ikke lige er den hurtigste. Nogle gange skal det bare gå stærkt og det kan resultere i stavefejl eller andet. Det har Apple heldigvis gjort noget ved. Det man har gjort er, at lave et eksternt tastatur, som gør det meget lettere for dig, at skrive på dette. iPad har været på markedet i mange år, og de bliver kun bedre og bedre. Det samme gør deres tastaturer, som gør det muligt at skrive super hurtigt på det. Det er udformet ligesom et ganske normalt tastatur, og er opbygget på helt samme måde. Dermed kræver det ingen tilvænning, at skifte over til et iPad tastatur. Det kan være en særdeles god ide at anskaffe sig et tastatur, hvis man skriver meget på sin iPad. Det kan forkorte tiden du bruger på at skrive, betragteligt. Især hvis du skriver mange mails, beskeder eller andet, vil det være rart at kunne færdiggøre en mail på halvdelen af den tid, som det tager hvis du skulle skrive på normal vis.

Mange muligheder og fordele med et iPad tastatur

Der findes ikke noget mere irriterende, end at skrive og tastaturet ikke får halvdelen med, af hvad man skriver, eller der forekommer stavefejl. Derfor er det en god ide at få sig et tastatur, hvis man bruger iPad på sit arbejde. Der findes helt vildt mange forskellige former for tastatur til iPad. Der der er nogle som er decideret eksterne, og så er der nogle som er en kombination af cover og tastatur. Det kan være supersmart, hvis man ikke har så meget plads i sin taske, eller er meget på farten. Dermed behøver man heller ikke have 2 separate dele med, for at kunne skrive på sin iPad. Det kan meget hurtigt ende med, at man glemmer tastaturet derhjemme. Derudover beskytter du også samtidig din iPad, hvis du køber et tastatur på denne måde. På den sparer du også penge, da du køber begge dele i ét. Det kan være en særdeles god ide, at have beskyttelse på sin iPad, da det kan ødelægge din skærm meget hurtigt, hvis du ikke har.

Mange bruger også deres arbejde i skolen, eller på studiet. Her kan det også være nødvendigt at tage notater eller måske det at skulle skrive en stil. Her kan det være surt at skulle bruge det normale tastatur på din iPad til dette. Her vil du med fordel kunne anskaffe dig et eksternt tastatur til din iPad. Det vil lette hele processen betydeligt, og gøre dig til en meget hurtigere skriver.

Ud over at der er en række tastaturer med kombineret cover og tastatur, er der også de eksterne tastaturer, som ligeledes også fungerer sublimt til formålet. Her findes der også en masse forskellige modeller, farver og typer af tastaturer. Der er nogle som blot kan foldes sammen til en slags pølse, og stoppes i tasken, disse er lavet af silikone og er super nemme at have med i tasken. Derudover findes der også en række forskellige former for tastatur, som er fremstillet af mere hårde materialer. Disse er naturligvis også lette at have med i tasken, selvom de ikke er så bøjelige som de andre. Et tastatur til iPad fylder ikke alverden, da det er mindre end selve iPad’en. Det er super smart, da et tastatur hurtigt kan blive for stort.

Ulemper

Et eksternt tastatur til iPad fylder ikke alverden, og det er let at have med sig i tasken, hvis man skal have det med sig på farten. Derudover er det også en god ide, hvis man ønsker at skrive hurtigt. Der kan være en række ulemper ved at have et ekstern tastatur. Disse ulemper kan bl.a være stavekontrollen på iPad, som vil rette ordene af sig selv, hvis ikke du rører ved skærmen, og trykker på det lille kryds, som annullere iPad’ens staveforslag. Det kan være ret irriterende, men samtidig også en hjælp. Det kan være en hjælp, hvis du har problemer med at stave, eller kommer til at skrive forkert. Men skriver du rigtigt, og din iPad mener at ordet skal være noget andet, bliver det noget andet, hvis du ikke trykker krydset væk inden du taster på mellemrum. Med andre ord vil det betyde at du skal løfte fingrene fra tastaturet ofte, for at slette disse ord, eller skrive dem om. Det vil dog kun være for en kort periode. Din iPad lærer hurtigt, og husker de ord som du skriver, så de vil stå på samme måde som du gerne vil have dem til at stå. På sigt vil det give dig en super god basis for, at du kan få skrevet en masse på din iPad.

Alt om Apples fantastiske tablet