iPad Mini og iPad Mini retina

Der findes efterhånden en del forskellige former for iPad, både størrelsesmæssigt, men også designmæssigt. Især størrelsen er der gjort noget ved, hvis vi kigger på iPad mini. Denne iPad, er som navnet antyder, en mindre udgave af den oprindelige iPad. Den fylder ikke alverden, faktisk fylder den ikke meget mere end 20 x 13,5 cm. Det er ikke ret meget, og nogle mener det er for småt.

Hvis man er vant til at have sin iPad med sig, vil det her være et rigtig godt alternativ til dette. Det er ligeledes også et godt alternativ hvis man holder af at læse bøger på sin iPad.

Den er lidt lettere end den normale iPad, hvorfor man ikke bliver så træt i armene af at holde den, når man f.eks. skal læse en bog i sin seng. Det er ligeledes også lettere at nå rundt på hele skærmen, hvis man ikke har så store hænder. Den ligger godt i hånden, og kan holdes med en hånd, hvorimod man har skulle holde den normale iPad med begge hænder, for ikke at tabe den.

Ligesom den heller ikke vejer ret meget, kan du også blot lige proppe den i tasken, uden du behøver at skabe en masse plads til den. Det vil være en god ide at anskaffe sig et cover til din iPad mini, for at beskytte den på bedst mulig vis.

iPad mini – mindre alternativ

Det eneste der er blevet mindre ved denne iPad er størrelsen. Hardware osv. er stadig lige så stærkt og solidt som i den normale iPad. Hvis du har problemer med at have din normale iPad med dig, og generelt synes den er for stor i det, kan du med fordel anskaffe dig en iPad mini. Det er en super smart lille sag, der lige glider ned i tasken, og samtidig tilbyder en hel masse muligheder.

En iPad Mini kan bruges i sammenhæng, både til privat og erhverv. Mange bruger den til notater i skolen, eller måske lige til at have med til mødet. Den kan også bruges til at holde styr på alle dine mails, samt en række andre administrative opgaver. Det er hurtigt lige at tage den op af tasken og tjekke sin mail, i stedet for at skulle tænde sin computer.

Mange bruger også en iPad mini til at se film og anden underholdning. Det er den super til, da du blot kan ligge med den i sengen, eller sofaen og se lige netop de film du gerne vil se. Mange vil mene, at en iPad mini er for lille til at se film på, og det kan der være noget om, hvis man virkelig elsker store skærme, når man skal se film. Hvis du tit er på farten, vil det ligeledes også være en god ide, at have sin iPad mini med. Så kan du tjekke de sociale medier, og se film på din iPad mini. Hvis du kun har en telefon med dig på farten, vil denne skærm hurtigt blive for lille, eller løbe tør for strøm. Hvis du derimod har en iPad mini med dig, vil du kunne se film i langt længere tid, da batteriet er noget stærkere i den, end i en almindelig smartphone eller anden telefon.

Forskellige generationer af iPad mini
Der er lavet i alt 3 forskellige iPad mini. Her vil vi tage et ekstra kig på de 2 første, nemlig iPad Mini og iPad mini 2. Da iPad Mini kom frem, blev den populær hos rigtig mange mennesker. Det gjorde den fordi, at de allesammen syntes at den normale iPad var alt for stor til deres behov, og en telefon var for lille. De klappede alle sammen i deres hænder, da Apple kom frem med deres iPad Mini, da deres bønner nu var hørt. Denne nye iPad var meget let at have med i tasken, og de kunne have den med dem overalt. Den er ideel til at læse nyheder på, se film, eller hvad man nu vil bruge den til. Synes man den normale iPad er for stor, er dette lige noget for de personer.

iPad mini var nummer 5 i rækken af alle de iPads, som er fremstillet af Apple. Den kom frem i 2012, hvor den blev taget godt imod. I og med at mange tog godt imod denne nye iPad, ville der selvfølgelig også være kritikere, som syntes den ikke var stor nok, eller ikke tilbød tilstrækkelig lagringsplads. Det kunne ikke udvides, og derfor valgte man at lave en iPad mini 2. Her var der ikke meget mere plads, faktisk var der helt de samme GB lagring, som på den tidligere iPad. Mange mener at denne iPad Mini konkurrere med lignende tablets, der tilbød læsning af e-bøger på en tablet lignende enhed. Det ville den også gøre, hvis den blot var beregnet kun til dette. Forskellen er bare, at en iPad mini kan præcis det samme som den lidt større iPad kan. Den kan ikke tilbyde helt samme lagringsplads som de normale iPads, men de har det man behøver, for at have en særdeles god tablet. Den nyere udgave af iPad mini, kan rumme præcis det samme rent lagringsmæssigt. , i forhold til den ældre model. Det betød med andre ord, at man stadig kunne bruge iPad mini på præcis samme måde som man kunne gøre med de normale iPads. Den var ligeledes også hurtigere end sin lillebror, og var blevet opdateret på rigtig mange punkter. iPad er som bekendt skabt af Apple, og de har gjort et særdeles godt arbejde med disse iPads. Man kendte ikke til behovet for en sådan enhed, før behovet blev skabt af Apple. De har valgt at udvide deres sortiment inden for tablet adskillige gange, hvilket har resulteret i nogle helt unikke produkter, som bliver ved med at overraske folk med deres kvalitet og egenskaber. Lige siden den første iPad kom frem, har den været populær i hele verden, hvilket man godt forstår, med de unikke egenskaber som den har.

Alt om Apples fantastiske tablet