Apple iPad Air

Apple har de seneste år videreudviklet på deres iPad, så de er blevet bedre og bedre. De er både blevet tyndere, lidt mindre, men på samme tid også meget hurtigere. Kvaliteten på skærmen er blevet betydeligt bedre med årene, og der er nu fremstillet en iPad, som næsten ikke bliver bedre, og dog. Hele oplevelsen med iPad stiftede vi kendskab til for nogle år siden. Man havde ikke set mage før, og et helt nyt behov blev skabt. Alle folk elskede denne flotte nye skabning, som vandt mange folks hjerter. Den blev købt i millionvis, og du finder næsten ikke et menneske, som ikke kender til iPad. Efterfølgende er der lavet mange forbedrede modeller, og de har fået en bedre skærm, større hukommelse, bedre kamera osv. Alt er blevet opdateret, hvilket er mundet ud i den seneste nye model, iPad Air. Denne flotte maskine leverer en præstation ud over det sædvanlige. En iPad har aldrig været så stærk og set så godt ud, som denne nye iPad gør det. Den har en række imponerende features, som man ikke havde på den allerførste iPad. Dette giver en helt anden brugeroplevelse.

iPad Air er bare bedre

iPad Air skulle vise sig at være den bedste iPad, Apple nogensinde har lavet. Den er arkitektonisk flot, og særdeles kraftfuld. Den er tyndere, hurtigere, lettere og bedre. Der er ikke nogen anden tablet på markedet, som har kunnet konkurrere med denne nye og sublime iPad. Skærmen på denne iPad er Retina. Det sikrer dig den allerbedste oplevelse og den bedste opløsning. Derfor kan du nu se film på din iPad i en helt unik opløsning. Mange bliver forbløffet over, hvor god denne iPad rent faktisk er. Udover at have en særdeles god skærm, er den også blevet flere % tyndere end de tidligere iPads. Man kan nærmest blive overrasket hvordan man kan blive ved med at gøre iPad bedre, end den allerede er nu. Det lykkedes Apple hver eneste gang, at forbedre deres iPads, selvom man tror grænsen er nået for, hvad man kan opnå med disse tablets. Denne nye iPad er fremstillet med en brølstærk processer, som gør denne iPad lynhurtig. A8X processoren skaber en iPad som kan konkurrere med flere forskellige computere. Dette giver dig også en iPad, som er komplet og som du kan bruge til hvad som helst. Ønsker du at bruge den på jobbet, kan du blot tage den under armen. Apple har fremstillet en del hjælpeprogrammer, som er med til at gøre oplevelsen på jobbet endnu bedre. Derudover er den også fantastisk at bruge derhjemme. Her kan børnene spille på den, du kan selvfølgelig også. Når du er på vej i seng, eller sidder i sofaen og ønsker at se en film, kan du blot hive iPad’en frem, og på få sekunder er du igang med at finde lige præcis den film du gerne vil se. Det bliver ikke meget nemmere end med en iPad. Skulle du have brugt din computer til dette, ville det taget meget længere tid. Det ville det fordi, at du først skal til at tænde din computer op, og vente på at få adgang til internettet. Inden det er klaret, vil du allerede være 5-10 minutter inde i filmen på din iPad. Derfor er iPad så fantastisk som den er.

Apple har også valgt at gøre nettet meget hurtigere på deres iPad, i og med de har installeret en forbedret Wi-Fi antenne. Dette har gjort livet for de utålmodige lettere, da de nu kan komme hurtigere på nettet og derfor ikke behøver at vente på noget mere. Dette giver også muligheden for at kunne arbejde meget hurtigere, hvis man bruger nettet til at arbejde på.

Forløbere til iPad Air

Der var en række forløbere til iPad. Dette var bla. en Kindle, som man kunne læse bøger, men ikke mere end det. Det gjorde den meget hurtigt til et produkt som blev uinteressant. Derfor blev der lavet en helt unik opfindelse, som kaldes for en iPad. Dette vidunder tog som sagt verden med storm, og gør det stadig. Før iPad Air kom ud, har der været mange forskellige generationer af iPad, som har ført til denne sidste iPad. Apple ser ikke ud til at stoppe deres forbedringer af iPad, hvorfor man godt kan se frem til nye iPads med endnu vildere features og noget endnu bedre hardware, som sætter baren for iPads endnu højere. Forløberne for denne iPad har været med til at få Apple til hele tiden at bestræbe sig på at gøre deres tablet endnu bedre, samtidig med, at de giver kunderne en helt ny brugeroplevelse, hver gang de forbedrer deres iPad.

Muligheder

Der findes en række forskellige modeller af denne iPad, som du kan vælge imellem. Der er 3 forskellige størrelser af hukommelse, på hhv. 16GB, 64GB & 128GB. Derudover fås den i 3 forskellige farver, Silver, Space Grey og Gold. Sidst men ikke mindst, kan du også vælge om du vil have din iPad kun med Wi-Fi, eller om du også vil have tilgang til mobildata. Du kan nemlig få denne iPad med 4G opkobling, så du kan arbejde lige præcis hvor du er. Hvis du er ude i skoven eller på stranden, kan du blot hive din iPad frem, og så er du forbundet til internettet. Med andre ord kan du hele tiden være online med din iPad. Hvis du arbejder meget, vil du samtidig kunne tjekke din mail, samt arbejde på farten, hvis du har behov for dette. Det giver en umådelig stor frihed for dig, hvis du har en iPad med dette. Det vil selvfølgelig også betyde, at du skal give lidt mere for din iPad når du køber den, da du får denne mulighed med. Det vil være det hele værd, at give lidt ekstra for en iPad som du kan bruge på 4G netværk. Ellers kan du kun sende mails, streame film, surfe på nettet osv. hvis du er hjemme, på jobbet, eller et sted hvor du kan få Wi-Fi. Det vil betyde meget for nogle, at have muligheden for at have deres iPad online, hele tiden.

Alt om Apples fantastiske tablet